ELKE DAG IS EEN NIEUWE KANS

Onze dagbesteding

Wij streven dagelijks naar een zinvolle en stoere dagbesteding in een gemoedelijke en vooral gezellige sfeer. Onze dagbesteding is speciaal ontworpen voor jongeren en (jong)volwassenen voor wie regulier leren en/of werken (even) niet lukt. We begrijpen dat iedereen zijn eigen pad bewandelt en bieden daarom een veilige en ondersteunende omgeving waarin persoonlijke groei en zelfredzaamheid gestimuleerd worden. Ons ultieme doel is om jou weer zelfstandig te laten deelnemen aan het leer- en werkproces.

Wat bieden wij?

Bij Link Trading krijg je de mogelijkheid om je eigen interesses en passies na te streven. We leren je vrijwel alle vaardigheden die je nodig hebt, van sleutelen en lassen tot het bouwen van dingen vanuit het niets. We gaan zelfs een stap verder en bieden theoretische kennis aan die je helpt de basisprincipes te begrijpen. Je krijgt de kans om brommers en motoren te slopen en demonteren, oude apparaten en voertuigen te restaureren, skelters te bouwen voor klanten en zelfs fietsen te repareren die we aanbieden aan mensen met een kleine beurs. Daarnaast kunnen we je ook leren hoe je audio inbouwt in auto’s en led-verlichting installeert in koplampen en interieurs.

Laagdrempelig

Ontdek de gemoedelijke sfeer met jongeren en (jong)volwassenen.

Innovatief

Wij houden van nieuwe ontwikkelingen en stimuleren deze. Wij zijn graag anders en gaan mee met de tijd.

Neutraal

Wij houden niet van (voor)oordelen en behandelen iedereen met respect. We laten je in jouw waarde.

Kansrijk

Wij bieden een divers programma en stimuleren ontwikkeling en eigen inbreng.

Maar er is meer… veel meer!

Wat dacht je bijvoorbeeld van het bouwen van bobbers en caferacers. We geloven in het creëren van unieke en op maat gemaakte motoren, waarbij elk detail met zorg wordt behandeld.

Ons ervaren team begeleidt je bij elke stap van het proces, van het ontwerp tot de uiteindelijke constructie. We beginnen met het verzaaien, verbouwen en inkorten van frames om de gewenste stijl te bereiken. Maar het bouwen van bobbers en caferacers gaat verder dan alleen het frame. We zorgen ervoor dat elk onderdeel van de motor perfect past bij het gewenste ontwerp. Als we geen geschikte onderdelen kunnen vinden, maken we ze gewoon zelf. Ons team heeft de expertise om handgemaakte onderdelen te vervaardigen die aan jouw specifieke wensen voldoen. Of het nu gaat om aangepaste uitlaten, unieke zitplaatsen of speciale verlichting, we zorgen ervoor dat elk detail klopt.

Bij Link Trading geloven we in vakmanschap en het streven naar perfectie. We willen dat jouw bobber of caferacer een echte blikvanger is waar je trots op kunt zijn. Daarom werken we met veel toewijding en aandacht aan elk project. We nemen de tijd om te luisteren naar jouw ideeën en streven ernaar om ze werkelijkheid te maken.

Onze aanpak

Bij Link Trading geloven we in het bevorderen van zelfstandigheid en zelfredzaamheid. We willen dat je jezelf respecteert en leert om respectvol met anderen om te gaan. Daarom moedigen we wederzijdse ondersteuning en gunnen aan. Ons team staat altijd voor je klaar om je te begeleiden en te ondersteunen bij het ontwikkelen van vaardigheden en het behalen van je doelen. We creëren een warme en gezellige sfeer waarin je jezelf kunt zijn en waarin je kunt groeien, zowel op persoonlijk als op praktisch vlak.

Bij Link Trading bieden we jou de kans om een zinvolle en leerzame dagbesteding te hebben, waar je nieuwe vaardigheden kunt ontwikkelen en jezelf kunt ontdekken. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we jou kunnen helpen op jouw weg naar zelfstandigheid en succes.

Vrijblijvend meer info

SFEERIMPRESSIES

BEKIJK MEER IMPRESSIES

Bereik jouw persoonlijke doelen

Wil je zien hoe wij werken, kom eens langs om het aan den lijve te ervaren.

IK HEB INTERESSE