ELKE DAG IS EEN NIEUWE KANS

Dagbesteding bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

Door veranderingen in de markt en de wetten is er behoefte aan een nieuw geluid. Uit ervaring weten wij dat cliënten regelmatig aansluiting missen met huidige aanbieders. Wij gaan deze aansluiting wel bieden.

Wij zijn van mening dat wij, goed moeten kijken naar, en waar nodig en haalbaar, ons zoveel mogelijk aan moeten passen aan behoefte van de cliënt. Van daaruit een goede werkbare situatie creëren maar vooral ook een passende, veilige en stabiele situatie in een prettige omgeving.

Wij willen dagbesteding bieden in de breedste zin van het woord. Wij hebben daarvoor geen beperkingen in de doelgroep en willen deze dagbesteding gaan aanbieden voor:

  • Zowel vrouwen als mannen

  • In de leeftijd van 18 tot 80 jaar

  • Zowel valide als minder valide cliënten zonder contra indicatie (mits niet nadelig voor de samenstelling van de groep cliënten en/of cliënt zelf)

  • Zijn wij actief bezig een samenwerking met reclassering te realiseren.

Laagdrempelig

Ontdek de gemoedelijke sfeer met jongeren en (jong)volwassenen.

Innovatief

Wij houden van nieuwe ontwikkelingen en stimuleren deze. Wij zijn graag anders en gaan mee met de tijd.

Neutraal

Wij houden niet van (voor)oordelen en behandelen iedereen met respect. We laten je in jouw waarde.

Kansrijk

Wij bieden een divers programma en stimuleren ontwikkeling en eigen inbreng.

DE MENSEN ACHTER LINK TRADING

Door onze manier kunnen wij onze eigen kijk op de dagbesteding/hulpverlening in de praktijk brengen en onze cliënten verder helpen in hun ontwikkeling met als doel hen ook te laten deelnemen in het regulier maatschappelijk verkeer.

Robin (initiatiefnemer)

10 jaar ervaring als zelfstandige in de autobranche, ruim 7 jaar ervaring in de zorg waarvan 4 jaar als zorg-beveiliger en ruim 3,5 jaar als woonbegeleider. Als woonbegeleider heb ik gewerkt met jongvolwassenen, dak/thuislozen, langdurige psychiatrie en cliënten met een IFZO justitie/reclassering.

Samantha (initiatiefnemer)

12 jaar werkervaring in de hulpverlening (beschermd en begeleid wonen). In deze periode heb ik gewerkt met dak- en thuislozen, jongvolwassenen, zwerfjongeren, langdurige psychiatrie en cliënten met een IFZO via justitie/reclassering.

In deze 12 jaar heb ik diverse functies bekleed (activiteitenbegeleidster, woonbegeleider, maatschappelijk werker)

SFEERIMPRESSIES

BEKIJK MEER IMPRESSIES

Bereik jouw persoonlijke doelen

Wil je zien hoe wij werken, kom eens langs om het aan den lijve te ervaren.

IK HEB INTERESSE